ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η ετήσια έκθεση για ''φιλικές προς σκυλιά και γάτες'' αεροπορικές εταιρίες δημοσιεύθηκε! Δείτε τη λίστα.

Σύμφωνα με το petfinder.com για το 2011 η πιο φιλική προς τα ζώα αεροπορική εταιρεία είναι φυσικά η ''Pet Airways''. Η συγκεκριμένη εταιρεία παρέχει σοβαρές υπηρεσίες ταξιδιού σε γάτες, σκύλους και άλλα κατοικίδια και είναι η πρώτη αεροπορική για ζώα, όπως έχουμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr.

Καλύτερη σε παροχές στα ζώα είναι η ''Jet Blue'', για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα JetPaws της εταιρίας παρέχει ταμπελάκια για τα κλουβιά μεταφοράς, οδηγό με συμβουλές για το ταξίδι, 300 πόντους για κάθε ταξίδι και ένα ηλεκτρονικό βιβλιαράκι με όλα τα φιλικά προς τα ζώα ξενοδοχεία, εστιατόρια και κτηνιατρεία ζώων!

Καλύτερη για μεταφορά διάφορων ζώων είναι η ''Frontier Airlines'' αφού επιτρέπει να ταξιδέψουν στην καμπίνα των αεροσκαφών της τόσο σκυλιά και γάτες όσο και κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ και μικρά πτηνά!

Οικονομικότερη είναι η ''WestJet'' η οποία χρεώνει μόνο 50 δολλάρια για κάθε σκύλο, γάτα, κουνέλι ή πτηνό, που ταξιδεύει στην καμπίνα. Αλλά και η ''AirTran Airways'' χρεώνει μόνο 69 δολλάρια.

Καλύτερη για ταξίδι πολλών ζώων στην καμπίνα είναι και πάλι η ''Frontier Airlines'', αφού επιτρέπει μέχρι και 10 ζώα σε κάθε πτήση. Αν και επιτρέπει μόνο ένα σκύλο ή γάτα ανά άτομο, αν έχετε...9 φίλους με τα ζώα τους μαζί σας, μπορείτε να πάρετε ο καθένας το ζωάκι του!!!

Καλύτερη για ταξίδι μεγαλόσωμων ζώων είναι και πάλι η ''Pet Aiways'' αφού το μέγιστο επιτρεπτό βάρος που έχει ορίσει της δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρει σκυλιά κάθε ράτσας, όπως Μαστίφ, Μολοσσοί΄και Πυρηναίων.

ΠΗΓΗ: Adespoto.gr

Κάντε κλικ για μεγέθυνση